Grafische Vormgeving

De lage kosten van een website zijn niet te vergelijken met enig ander medium. De relatief kleine investering in een professionele website is meestal op korte termijn terugverdiend en u maakt daarna slechts nog kosten voor het updaten van uw website en het jaarlijkse abonnement voor uw domeinnaam en hosting.

Een huisstijl heeft alles te maken met de bedrijfsidentiteit. Hoe wilt u gaan communiceren? Wat moet uw bedrijf uitstralen? De huisstijl is uw visuele presentatie naar de buitenwereld.Een sterk huisstijl ontwerp brengt in één oogopslag de juiste boodschap. De identiteit van uw bedrijf geeft een goed beeld van waar uw bedrijf voor staat. Uw huisstijl is het visitekaartje van uw bedrijf! Wilt u met uw bedrijf ook graag eenheid uitstralen?

Veel gestelde vragen

U heeft een logo, maar niet in de juiste kwaliteit om te drukken (vector). Tegenwoordig is het een must om een digitaal bestand van uw logo te hebben. Een digitaal bestand van uw logo is nodig voor het drukken en printen of voor het gebruik ervan op een website.

Mail ons uw huidige logo en wij maken een make-over in vectoren (logo kan oneindig worden uitvergroot zonder kwaliteitsverlies) Uitlevering naar gelang de wens in PDF, EPs, PNG, JPG, AI of anders. Kosten bedragen 75,-. Betaling achteraf.

Laat ons weten in welk medium jouw bedrijf de advertentie gaat plaatsen. Bijvoorbeeld een tijdschrift, vakblad of krant. Voor de inhoud maakt dit niets uit. Wel voor de manier van drukken. De drukmethode en de soort papier hebben invloed op het eindresultaat. Als bij ons het communicatiekanaal bekend is, weten wij welk kleurprofiel wij moeten toepassen.

Voordat we kunnen starten met het ontwerpen van jouw advertentie, hebben we een aantal belangrijke gegevens van je nodig. Lever onderstaande info tijdig aan:

  • Breedte en hoogte
  • Type medium
  • Zwart-wit of full color

Drukwerk maken wij in alle maten en soorten. Tijdige levering en goede service staan bij ons hoog in het vaandel. Maak kennis met ons, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en adviseren u graag in alle mogelijkheden en technieken. Wij adviseren graag welke techniek voor uw product de beste is. Besparing op uw grafische producten is vaak eenvoudig te realiseren door goede planning en inkoop. Onze service gaat verder dan drukwerk maken en ontwerpen. Advertenties opmaken en plaatsen, mailings verzorgen van begin tot eind, zijn enkele van onze andere expertises.

Grafisch ontwerp is een erg breed begrip.
Wij kunnen u van dienst zijn in het ontwerpen voor zowel print als digitale media, de mogelijkheden hierin zijn vrijwel eindeloos.

Bij digitale media kun je denken aan de vormgeving van websites, banners, nieuwsbrieven en social-media applicaties.
Onder print media verstaan we onder andere brochures, flyers, folders, posters, stickers en magazines.

Uiteraard zijn er vele andere producten en mogelijkheden. In ons portfolio kun je zien wat we al gemaakt hebben op het gebied van grafisch ontwerp. Wellicht kunnen we ook iets voor u betekenen?