Website laten maken

De lage kosten van een website zijn niet te vergelijken met enig ander medium. De relatief kleine investering in een professionele website is meestal op korte termijn terugverdiend en u maakt daarna slechts nog kosten voor het updaten van uw website en het jaarlijkse abonnement voor uw domeinnaam en hosting.

Content management systeem (CMS)

Actualiteit, consistentie en kwaliteit van informatie wordt steeds belangrijker. Daarom is een compleet, flexibel en betrouwbaar Content Management Systeem van groot belang. Dezignus biedt een breed aanbod aan componenten dat geïntegreerd kunnen worden in uw Content Management Systeem.

Redesign
U heeft een website maar deze voldoet niet meer aan uw technische en visuele eisen. Dan kunt u gemakkelijk door ons een redesign aanvragen: wij doorlopen dan met u hetzelfde traject als bij een nieuwe website, alleen behouden we uw structuur en teksten. Kortom: uw hele site wordt in een nieuw jasje gehesen.

Prijzen website
Natuurlijk wilt u graag weten wat het laten maken van een website of webwinkel zal gaan kosten. Bij het maken van een bijvoorbeeld een website of webwinkel komen nogal wat factoren kijken. Iedere klant heeft zo zijn eigen wensen van wat een website wel en niet moet kunnen.

Een ding kunnen wij u wel vertellen: Dezignus maakt professionele, mooi vormgegeven en overzichtelijke websites / webshops voor een betaalbare prijs.

Bel of mail ons voor een afspraak en wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek waarin u uw wensen kenbaar maakt en waarna wij, geheel vrijblijvend, voor u een passende offerte zullen maken.